top of page
Cubos del alfabeto

BABY

“Els nens tenen una capacitat extrema per la retenció i aprenentatge d’una nova llengua, per això és molt important que comencin el més aviat possible”

EDATS: De 3 a 6 anys

TIPOLOGIA CLASSES: El nostre objectiu és que s’ho passin bé i que cada setmana tinguin ganes de tornar a l’acadèmia. Les classes sòn divertides, amb activitats curtes i variades , combinant els jocs i les cançons. Us sorprendrà la resposta del vostre fill/a, que ben aviat respondrà i participarà en anglès. Tot es fa de manera oral perquè ells entrin en la naturalitat de comunicar-se en anglès i així, anar assolint una molt bona base d’aquesta llengua.

MATERIAL: Utilitzem eines molt atractives: targetes, cançons, joguines, contes, vídeos,  material interactiu, tot en un entorn ben adaptat per a ells .

Lápiz

JUNIORS

EDATS: De 7 a 11 anys

TIPOLOGIA CLASSES: Activitats molt variades, en grup i individuals.  La immersió és total treballant en els quatre puntals de la llengua: Reading and Use of English, Writing, Listening and Speaking.

Well-Come els prepararà perquè es puguin presentar als exàmens oficials de Cambridge si així ho volen. És molt recomanable que es vagin habituant a la presentació d’aquests exàmens per veure la seva funcionalitat. Això els ajudarà en un futur quan necessitin l’obligatorietat de certificar el seu nivell d’anglès. Els exàmens oficials que es fan en aquesta franja d’edats són: STARTERS (PRE-A1), MOVERS (A1) i FLYERS (PRE-A2)

Classes en grups, tancats i oberts i classes particulars.

MATERIAL: Llibres oficials de  Cambridge , llibres lectura, jocs, pel·lícules, cançons i altres materials interactius i innovadors per fer les classes ben atractives i productives.

EDATS: De 12 a 17 anys

TIPOLOGIA CLASSES: Les classes  són motivadores perquè n’hem de treure el màxim partit degut a la necessitat que tenen a aquestes edats del domini de la llengua anglesa, aprofundint més en la comprensió dels  quatre puntals de la llengua.

Ha arribat l’edat en  que els nostres joves universitaris hagin d'acreditar el seu nivell d’anglès per poder obtenir un títol de grau . D’aquí ve la importància d’anar assolint  els nivells anteriors d’exàmens  de Cambridge. Els exàmens oficials que es fan en aquesta franja d’edats són: KET (A2), PET (B1) i FCE (B2).

Qui aconsegueixi el FCE (B2) es podrà preparar per accedir a nivells més avançats , CAE (C1) i CPE (C2).

Classes en grups, tancats i oberts i classes particulars.

MATERIAL: Llibres oficials de  Cambridge , llibres lectura, jocs, pel·lícules, cançons i altres materials interactius i innovadors per fer les classes ben atractives i productives.

Las niñas de entrenamiento

TEENS

estrellas

ADULTS

Els motius que porten a una persona adulta a estudiar anglès poden ser molt variats, i, en conseqüència, els objectius a assolir també ho són. És per això que Well-Come serà totalment versàtil i ens adaptarem a la situació personal de cada alumne/a.

Les classes poden ser particulars o en grups tan tancats com oberts i la periodicitat també la marca l’alumne/a. Per això, cada vegada, aquest col·lectiu ha passat a ser una part molt important de la família Well-Come.

 

Parlem-ne i segur que trobem el teu espai idoni!

bottom of page