top of page

WELL BUSINESS

Servei orientat exclusivament a les empreses i autònoms.

WELL BUSINESS  està encarat a fer classes  adaptades a les necessitats de cada grup o individu, en funció del seu lloc de treball i de les seves necessitats. Les classes poden impartir-se a la nostra acadèmia o si es prefereix podem ser nosaltres que ens desplacem a les seves instal·lacions.

Si necessiten una ajuda per preparar una presentació, o si es desitja millorar l’expressió escrita o bé aprofundir en determinades competències que els hi poden ser útils en reunions, negociacions telefòniques o situacions socials en l’àmbit professional, WELL-COME ACADÈMIA D’IDIOMES els pot ajudar.

Es realitzaran un seguit d’activitats i tasques com “role-plays” que els asseguraran un progrés de les seves habilitats en la llengua escollida. Reciclaran i milloraran la llengua estrangera que ja coneixen i aprendran nou vocabulari, estructures gramaticals i expressions per utilitzar-les en el seu entorn de treball.

Aquestes classes poden ser en grup o individuals i també es poden combinar amb els cursos  habituals que impartim al nostre centre , per tal d’oferir la màxima flexibilitat i varietat.

L’organització i el preu d’aquests cursos o serveis es determinen en funció del què es demani.

Les llengües que oferim son L’ANGLES, EL FRANCÈS, EL RUS I L’ALEMANY.

Vostès ens diuen el què necessiten, en parlem i de ben segur que trobem una solució i un pla de treball adequat.

 

Traducció de tot tipus de textos en els següents idiomes:

  • Anglès

  • Francès

  • Alemany

  • Rus

Per a fer-nos qualsevol tipus de consulta o per a sol·licitar un pressupost personalitzat ens podeu enviar un missatge electrònic a wellcomeripoll@gmail.com especificant-hi:

  • Idiomes que voleu traduir (p. ex.: alemany – espanyol, anglès –català etc.)

  • Volum aproximat de traducció (nombre de paraules, nombre de pàgines, etc.)

  • Tipus de document (p. ex.: manual instruccions, carta etc.)

Servei de cangur a casa vostra i tot en anglès, gaudint d’una immersió total en la llengua anglesa des de ben petits, a partir de 4 anys.

Esmorzem o berenem amb ells, fem jocs, parlem, fem deures d’anglès i,  si voleu, els acompanyem  o anem a buscar a l’escola.

Aquest servei també és extensible a totes les edats podent gaudir d’unes classes totalment particulars dins l’entorn familiar, amb la mateixa rigorositat acadèmica però amb un servei exclusiu. La immersió total cada vegada està més sol·licitada , pel què cal concretar el més aviat possible la disponibilitat d’horaris.

 NOVETAT A WELL-COME!!    ENGLISH AT HOME!! 

TRADUCCIÓ

NANNY SERVICE

bottom of page